Meo Lease B.V.

HD-services werkt oplossingsgericht en met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Ze hebben zelf veel van de kennis in huis, maar mede ook door partners waarmee ze nauw samenwerken, beschikken ze over allround kennis op het gebied van hardware, software, hosting van websites en communicatie. Dat is in deze tijd van snelle ontwikkelingen een noodzakelijke combinatie.
De contacten verlopen op een open en prettige manier. Opvallend is met name het kunnen schakelen naar het kennisniveau van een specifieke klant. Je wordt door de schijnbaar immer stralende Marco, indien nodig bij de hand genomen, om je door schermen en problemen te loodsen. Zaken als een mobieltje voor je inrichten met e-mail etc., met welk besturingssysteem dan ook, worden binnen een oogwenk voor je geregeld. “Het komt goed”, is bij alles zijn motto, en geloof hem maar. Hij rust niet eerder.

Onze nieuwe server en terminals werden door HD-services ingericht met hun standaard insteek; dat elke gebruiker zo min mogelijk mag merken van de overgang. Alle bestanden en programma’s met hun iconen werden op het nieuwe systeem op dezelfde plek, op dezelfde manier bereikbaar neergezet. Het ging ver, verder dan ik van tevoren had ingeschat op basis van het in de offerte relatief beperkte bedrag voor inrichten.
Ook de nazorg ter plekke, waarbij Marco gewoon vanuit ons kantoor voor andere klanten aan het werk was, gaf ons en ons personeel een vertrouwd gevoel.
De overgang is dan ook soepel verlopen. De problemen die zich voordeden werden actief en effectief getackeld, met continu updates over de voortgang.

Krekenburg 31a
3417 MH Montfoort
0348 470 114