Uw online visitekaartje

Website Ontwerp

Met uw organisatie optimaal zichtbaar worden op het internet, dat kan!

In 8 stappen heeft u al een basiswebsite online, bekijk de 8 stappen op deze pagina!

HD Services verzorgt het hele traject van A tot Z gebaseerd op uw wensen.

Wij zorgen onder andere voor het grafisch ontwerp, database koppelingen en hostingdiensten.

Het doel van de website is dan ook het uitgangspunt voor vormgeving en techniek. Een functioneel ontwerp dat er goed uitziet, makkelijk gevonden wordt en snel werkt.

Een website die rendement oplevert voor u. En dit alles volgens een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Ons stappenplan

In een persoonlijk gesprek worden de wensen en eisen besproken. Er wordt gekeken naar de eventuele huidige website, het logo etc.

Tip: Doe vóór het gesprek alvast vooronderzoek. (Wat voor websites vindt u mooi? Welke opties zijn er allemaal? Wat wilt u op uw website?)

Na het persoonlijke gesprek maakt
HD Services een offerte. U ontvangt
de offerte digitaal.

Naar aanleiding van het persoonlijke
gesprek, uw evt. logo of huidige website,
ontvangt u het designvoorstel voor uw
website.

Naar aanleiding van uw feedback passen wij
het design aan, tot een definitief ontwerp.

Zodra HD Services per pagina heeft ontvangen welke teksten en afbeeldingen er op de pagina’s komen, start HD Services met de bouw van de website. Het bouwen start op een afgeschermde proefwebsite. HD Services kan u evt. hierbij ondersteunen.
HD Services start met de bouw van uw website op een afgeschermde proefwebsite. Wij verzorgen de eerste vulling van de website naar aanleiding van uw aangeleverde materiaal.
HD Services test uw website uitgebreid. De klant wordt geïnformeerd en heeft de gelegenheid om alles na te kijken en evt. kleine wijzigingen door te geven. Als dit akkoord is, gaan we over naar de laatste stap.
De oplevering vindt plaats: uw website wordt online gezet. U ontvangt van ons de gegevens om in te loggen in het ‘CMS’ waar u gemakkelijk uw website kunt onderhouden.

Enkele voorbeelden van door ons ontworpen websites

Heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.